Formula 1: Νικητής ο Χάμιλτον στο Μεξικό -Στο... χέρι του Ρόσμπεργκ ο τίτλος - iefimerida.gr

Formula 1: Νικητής ο Χάμιλτον στο Μεξικό -Στο... χέρι του Ρόσμπεργκ ο τίτλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον 19ο αγώνα της χρονιάς, στην πίστα "Autódromo Hermanos Rodríguez" του Μεξικού, ο Λιούις Χάμιλτον αναδείχτηκε νικητής.

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes, με την 51η νίκη της καριέρας του άφησε στη δεύτερη θέση τον «ομόσταυλό» του και φαβορί για τον τίτλο, Νίκο Ρόσμπεργκ.

Ο Χάμιλτον μείωσε στους 19 βαθμούς την απόσταση από τον πρωτοπόρο Γερμανό που μπορεί να στεφθεί πρωταθλητής, ακόμη κι αν δεν τερματίσει πρώτος στα δύο εναπομείναντα GP, σε Βραζιλία και Άμπου Ντάμπι. Ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον παρέμεινε πάντως στη διεκδίκηση του τίτλου. Ξεκινώντας από την "pole position", κυριάρχησε στον αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ο Ολλανδός Mαξ Φερστάπεν (Red Bull) έχασε την τρίτη θέση, καθώς τιμωρήθηκε αμέσως μετά τον τερματισμό, με αποτέλεσμα να ανέβει στο βάθρο ο Γερμανός Σεμπάστιαν Φέτελ (Ferrari).



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ