Κρέτσος: Δεν θα γυρίσουμε σε αριθμό πολύ διαφορετικό από το «4» για τα κανάλια - iefimerida.gr

Κρέτσος: Δεν θα γυρίσουμε σε αριθμό πολύ διαφορετικό από το «4» για τα κανάλια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είτε λόγω της αγοράς είτε λόγω του περιορισμού στο φάσμα συχνοτήτων, δεν θα γυρίσουμε σε αριθμό πολύ διαφορετικό από το 4» δήλωσε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κράτσος, αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα στο τηλεοπτικό τοπίο.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ο κ. Κρέτσος ανέφερε ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται σε μια ρύθμιση-γέφυρα που θα δίνει προσωρινές βεβαιώσεις λειτουργίας στα κανάλια έναντι χρηματικής καταβολής,.

Απαντώντας στην κριτική ότι η ενδιάμεση ρύθμιση είναι εξίσου αντισυνταγματική με το νόμο Παππά, καθώς υποκαθιστά την εξουσία αδειοδότησης του ΕΣΡ, ο κ. Κρέτσος είπε ότι η ρύθμιση δεν θα χορηγεί μόνιμες άδειες, αλλά μόνον προσωρινές πιστοποιήσεις λειτουργίας, που θα δίνονται εφόσον πληρούνται οι ισχύουσες ασφαλιστικές, φορολογικές και εργασιακές προϋποθέσεις.

Ο κ. Κρέτσος μάλιστα εξήγησε ότι προσωρινές βεβαιώσεις θα μπορούν να λάβουν ακόμα και επιχειρηματίες που δεν έχουν σήμερα τηλεοπτικούς σταθμούς, κάτι που στην πράξη σημαίνει ότι μπορεί ο αριθμός των καναλιών να αυξηθεί πριν καν διοργανωθεί ο νέος διαγωνισμός από το ΕΣΡ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΡΕΤΣΟΣ τηλεοπτικές άδειες ΕΣΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ