Μηχανικό πρόβλημα στο αεροπλάνο του Τριντό -Ταξίδι προς τις Βρυξέλλες με απρόοπτα - iefimerida.gr

Μηχανικό πρόβλημα στο αεροπλάνο του Τριντό -Ταξίδι προς τις Βρυξέλλες με απρόοπτα

Φωτογραφία: ΑΠΕ/  EPA/PETER FOLEY
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφού η εμπορική συμφωνία ΕΕ-Καναδά πέρασε από... 40 κύματα πριν δοθεί το «πράσινο φως», ο Τζάστιν Τριντό αντιμετώπισε ένα ακόμη εμπόδιο πριν την υπογράψει.

Το αεροσκάφος του Καναδού πρωθυπουργού αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα λίγο μετά από την απογείωση με προορισμό τις Βρυξέλλες, όπου σήμερα θα μπουν οι υπογραφές στη συμφωνία CETA.

Το αεροσκάφος επέστρεψε στην Οτάβα και σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Τριντό προσγειώθηκε χωρίς προβλήματα, ενώ ο Καναδός πρωθυπουργός «απογειώθηκε» ξανά λίγη ώρα αργότερα με προορισμό την Ευρώπη.

Στις 12:00 σήμερα έχει προγραμματιστεί να υπογράψουν στις Βρυξέλλες την εμπορική και οικονομική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ο Τριντό, οι πρόεδροι του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η Σλοβακική Προεδρία της ΕΕ. Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα εξαιτίας της καθυστερημένης αναχώρησης του Καναδού πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζάστιν Τριντό Βρυξέλλες ceta
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ