Ο Μπομπ Ντίλαν το αποφάσισε: Θα πάει στη Στοκχόλμη να πάρει το Νόμπελ του - iefimerida.gr

Ο Μπομπ Ντίλαν το αποφάσισε: Θα πάει στη Στοκχόλμη να πάρει το Νόμπελ του

Φωτογραφία: wikipedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σιωπηλός από την ημέρα που ανακοινώθηκε ότι κέρδισε το Νόμπελ Λογοτεχνίας, στις 13 Οκτωβρίου, ο Μπόμ π Ντίλαν δήλωσε ότι θα πάει στη Σουηδία για να πάρει το βραβείο του «έκπληκτος, άφωνος», όπως είπε σε συνέντευξή του στην βρετανική Daily Telegraph.

Οπως δήλωσε «είναι δύσκολο να πιστέψει ότι κέρδισε αυτό το Νόμπελ». «Ποιος ονειρεύεται ένα τέτοιο πράγμα;» ήταν η φράση του.

Οταν ρωτήθηκε αν θα πάει στη Στοκχόλμη στις 10 Δεκεμβρίου για να παραλάβει το Νόμπελ, το οποίο θα επιδοθεί από τον βασιλιά της Σουηδίας, ο Μπομπ Ντίλαν απάντησε:
«Βεβαίως. Οσο αυτό είναι δυνατόν».

Οκτώ ημέρες μετά την ανακοίνωση του Νόμπελ Λογοτεχνίας και ενώ ο Ντίλαν σιωπούσε, ένας μέλος της σουηδικής ακαδημίας δεν άντεξε και τον επέκρινε σκληρά: «Είναι αγενής και αλλαζών, αυτό είναι», δήλωσε.

Το βράδυ που ανακοινώθηκε το Νόμπελ ο Ντίλαν βρισκόταν σε συναυλία στο Λας Βέγκας και δεν είπε τίποτα μπροστά στο κοινό του.

Στη βρετανική εφημερίδα που τον πίεσε να εξηγήσει τη στάση του, ο Ντίλαν απάντησε: «Ε, αυτός είμαι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπόμπ Ντίλαν Νόμπελ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ