Ενωση Κεντρώων: Και οι προσωρινές άδειες των καναλιών από το ΕΣΡ - iefimerida.gr

Ενωση Κεντρώων: Και οι προσωρινές άδειες των καναλιών από το ΕΣΡ

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυβέρνηση πρέπει να αποφύγει κάθε παράπλευρη νομοθετική πρωτοβουλία, ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, τόνισε η Ενωση Κεντρώων.

Σε ανακοίνωσή του, το κόμμα καλεί να μετατεθούν όλες οι αρμοδιότητες στο ΕΣΡ, τονίζοντας ότι ακόμη και τις προσωρινές άδειες λειτουργίας των σταθμών πρέπει να τις δώσει το Συμβούλιο και όχι η κυβέρνηση.

«Η δε ΝΔ, οφείλει να συμβάλλει στο σχηματισμό ΕΣΡ γιατί διαφορετικά θα παρουσιαστεί σαν κόμμα που το μόνο που το ενδιαφέρει είναι να ρίξει την κυβέρνηση».

«Καλούμε την κυβέρνηση να κάνει πίσω σε ολόκληρο, το γνωστό νόμο Παππά, προκειμένου να διευκολύνει την σύσταση νέου ΕΣΡ. Μόνο σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένη η ΝΔ να συναινέσει. Το πίσω σε ένα ή δυο άρθρα δεν έχει αντίκρυσμα, γιατί βρίσκει αντίθετη ολόκληρη την αντιπολίτευση. Το όνομα του προέδρου του ΕΣΡ έχει μικρή αξία, το σημαντικό είναι να υπάρξει πολιτική συναίνεσης για σύσταση ΕΣΡ».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ένωση Κεντρώων ΕΣΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ