Αδωνις: Οχι στον Πολύδωρα, είχε προτείνει συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή - iefimerida.gr

Αδωνις: Οχι στον Πολύδωρα, είχε προτείνει συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κ. Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του καταφέρεται με ελαφρώς ειρωνική διάθεση εναντίον της επιλογής του Βύρωνα Πολύδωρα για επικεφαλής στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο που θα δώσει τις άδειες στα κανάλια.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Twitter επισυνάπτει ένα παλαιότερο δημοσίευμα, το οποίο έχει τον εξής τίτλο: "Πολύδωρας: Ναι στη συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή", ενώ την συνοδεύει με το σχόλιο "Πώς αλλάζουν οι καιροί....".

Πώς αλλάζουν οι καιροί.... https://t.co/sfEifVhlsO

Στη συνέχεια, μάλιστα, με αφορμή εκείνες τις δηλώσεις του κ. Πολύδωρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε επίθεση και εναντίον του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος σε παλαιότερη ανάρτησή του ανέφερε πως "η σπουδή της ΝΔ να καλύψει το άνοιγμα Πολύδωρα στη ΧΑ, με τις δέουσες "εξηγήσεις", δείχνει ότι τον "κλίνατε επι δεξιά" του Σαμαρά έχει βάθος".

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, λοιπόν, "θυμήθηκε" εκείνες τις δηλώσεις και σχολίασε: "Σύντροφε @papadimoulis έχεις κάποιο σχόλιο τώρα; όχι ε; δεν περίμενα κάτι διαφορετικό...:".

Σύντροφε @papadimoulis έχεις κάποιο σχόλιο τώρα; όχι ε; δεν περίμενα κάτι διαφορετικό...: pic.twitter.com/vd8pM9Rf7X

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άδωνις Πολύδωρας Χρυσή Αυγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ