Παππάς: Αυτονόητο ότι η αρμοδιότητα του διαγωνισμού περνά άμεσα στο ΕΣΡ - iefimerida.gr

Παππάς: Αυτονόητο ότι η αρμοδιότητα του διαγωνισμού περνά άμεσα στο ΕΣΡ

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νίκος Παππάς δήλωσε πως είναι αυτονόητο ότι η αρμοδιότητα για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες περνά άμεσα στο ΕΣΡ.

Πρόκειται για το ζήτημα που έθεσε ως προϋπόθεση και ο Βύρων Πολύδωρας, στη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είναι και το πρόσωπο που θα προτείνει η κυβέρνηση για τη θέση του προέδρου του Συμβουλίου.

«Είναι αυτονόητο ότι υπό το φως της απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας η αρμοδιότητα για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού και των λεπτομερειών της διεξαγωγής περνάει στο ΕΣΡ άμεσα, όπως άλλωστε προέβλεπε από την αρχή ο ν.4339/15», δήλωσε ο κ. Παππάς, μετά από τη συνάντηση που έγινε στο Μαξίμου.

«Είναι η ώρα να πέσουν οι τόνοι και να αναζητηθούν οι ευρύτατες δυνατές συναινέσεις. Η συγκρότηση ΕΣΡ, ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες και η επακόλουθη αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, είναι συνταγματική υποχρέωση και ευθύνη όλων των πολιτικών δυνάμεων», τόνισε ακόμη ο υπουργός Επικρατείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Παππάς ΕΣΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ