Δένδιας: Ουδείς ανασχηματισμός δεν διασώζει κυβέρνηση όταν πάρει την κατιούσα - iefimerida.gr

Δένδιας: Ουδείς ανασχηματισμός δεν διασώζει κυβέρνηση όταν πάρει την κατιούσα

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περισσότερο με κίνηση επηρεασμού των εσωκομματικών συσχετισμών, παρά διέξοδος μοιάζει ο επικείμενος ανασχηματισμός, σχολίασε ο Νίκος Δένδιας.

«Ουδείς ανασχηματισμός έχει κατορθώσει να διασώσει μια κυβέρνηση όταν πάρει την κατιούσα», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, φέρνοντας ως παράδειγμα τον ανασχηματισμό τού 2014 στην κυβέρνηση Σαμαρά, σε συνέντευξη στον «Ελεύθερο Τύπο».

Αναφορικά με την απόφαση του ΣΤΕ για τις τηλεοπτικές άδειες ο κ. Δένδιας «σε αναμονή της νομοθετικής πρωτοβουλίας» που ανήγγειλε η κυβέρνηση, αλλά και της κατάθεσης της πρότασης της ΝΔ», κάλεσε την κυβέρνηση «να σταματήσει την αυταρχική στάση της απέναντι στους θεσμούς». Για τη στάση της ΝΔ στη συγκρότηση του ΕΣΡ ο κ. Δένδιας δήλωσε ότι «παίζουν ρόλο και τα πρόσωπα και δεν θα ήταν δυνατόν να συμφωνήσουμε σε πρόσωπα που στερούνται τα προσόντα».

Ακόμη, δήλωσε ότι θεωρεί απίθανο το ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές το 2019 -όπως είπε πρόσφατα ο πρωθυπουργός- καθώς σύμφωνα με την εκτίμηση του κ. Δένδια «η αξιοπιστία του έχει πληγεί βαρύτατα» και εξέφρασε την ελπίδα ότι «σύντομα η διακυβέρνησή του, θα αποτελεί παρελθόν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ Νίκος Δένδιας ανασχηματισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ