Λεβέντης: Μόνο αν υποχωρήσει ο Παππάς θα συγκροτηθεί το ΕΣΡ - iefimerida.gr

Λεβέντης: Μόνο αν υποχωρήσει ο Παππάς θα συγκροτηθεί το ΕΣΡ

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ΕΣΡ πρέπει να πάρει στα χέρια του την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης.

«Ακόμα και το ενοικιοστάσιο πρέπει να το βάλει το συμβούλιο και όχι ο Παππάς τον οποίο συμπαθώ», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ πρόσθεσε ότι ο μόνος τρόπος για να συγκροτηθεί το Συμβούλιο είναι να μην φέρει η κυβέρνηση ενδιάμεσο νόμο για προσωρινή βεβαίωση λειτουργίας των καναλιών.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων δήλωσε διατεθειμένος να συναινέσει στη σύσταση του ΕΣΡ, όμως ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς θα πρέπει πρώτα μεταφέρει όλες τις αρμοδιότητες στην ανεξάρτητη Αρχή, χωρίς «λαθροχειρίες» ή ενδιάμεσους νόμους «από το παράθυρο», όπως ανέφερε.

Αυτό, εκτίμησε, δεν θα συνιστά ήττα για τον κ. Παππά, αλλά μία έξυπνη πολιτική απόφαση και «νίκη της λογικής», με δεδομένο το «λάθος» που έκανε όταν περιόρισε σε τέσσερις τις άδειες πανελλαδικής εμβέλειας.

Ο κ. Λεβέντης επέμεινε στη λύση της «μεγάλης κυβέρνησης» και επιτέθηκε στον πρωθυπουργό όσο και τον Κυριάκο Μηστοτάκη, τους οποίους κατηγόρησε ότι κοιτούν μόνο το κομματικό τους συμφέρον και αρνούνται να συνεργαστούν. Είναι και οι δύο «αρχομανείς» και φοβάμαι πως ο κόσμος θα μας «μουτζώσει όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλης Λεβέντης ΕΣΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ