Σε πολιτείες-κλειδιά περιοδεύει ο Ομπάμα -Για να μαζέψει ψήφους για την Χίλαρι - iefimerida.gr

Σε πολιτείες-κλειδιά περιοδεύει ο Ομπάμα -Για να μαζέψει ψήφους για την Χίλαρι

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην προεκλογική μάχη ρίχνεται από την άλλη εβδομάδα ο Μπαράκ Ομπάμα με σκοπό να στηρίξει την Χίλαρι Κλίντον ενόψει των εκλογών.

Το επιτελείο της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Μπαράκ Ομπάμα θα επισκεφθεί πολιτείες κλειδιά όπως το Κολόμπους στο Οχάιο την Τρίτη, το Ράλεϊ στη Βόρεια Καρολίνα την Τετάρτη και τη νότια Φλόριντα την Πέμπτη και την περιοχή του Τζάκσονβιλ.

Οι τρεις αυτές Πολιτείες αντιπροσωπεύουν 62 εκλέκτορες εκ των 270 που απαιτούνται για την εκλογή του νέου προέδρου των ΗΠΑ.

Ο ίδιος ο επικεφαλής του αμερικανικού Κράτους επικράτησε σε αυτές τις Πολιτείες το 2008 και το 2012, με εξαίρεση την Βόρεια Καρολίνα, την οποία κέρδισε την πρώτη φορά αλλά έχασε στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση του 2012.

Και η Χίλαρι Κλίντον θα επισκεφθεί τις τρεις Πολιτείες την επόμενη εβδομάδα, προσθέτοντας και μια ασυνήθιστη στάση στο πρόγραμμά της: την Αριζόνα, μια Πολιτεία, που θεωρείται κυρίως συντηρητική, ωστόσο πολλές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η πρώην Πρώτη Κυρία προηγείται έναντι του αντιπάλου της του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χίλαρι Κλίντον Μπάρακ Ομπάμα Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ