Με Πατίτο βασικό η ΑΕΚ στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Με Πατίτο βασικό η ΑΕΚ στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πατίτο Ροντρίγκες έχασε τρία παιχνίδια λόγω τιμωρίας και τώρα ήρθε η ώρα της επιστροφής.

Μάλιστα, ο Ζοσέ Μοράις προσανατολίζεται να τον ξεκινήσει και βασικό, ενώ έκοψε από την αποστολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τον Βαγγέλη Πλατέλλα. Τον παίκτη που του... καθάρισε το ματς στη Λάρισα και ήταν ο πιο κινητικός επιθετικός της στο ματς Κυπέλλου με την Κέρκυρα.

Ο Μοράις αναμένεται να ξεκινήσει στην 11αδα με τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, τον Γκάλο στο δεξί άκρο, τον Ντίντακ στο αριστερό, τον Τσιγκρίνσκι με τον Κολοβέτσιο στον κέντρο της άμυνας, τον Σιμόες με τον Γιόχανσον στον άξονα, τον Αλμέιδα σέντερ φορ και στην τριάδα πίσω του τον Πατίτο, τον Μάνταλο και τον Μπακασέτα.

Η αποστολή αποτελείται από τους Ανέστη, Μπάρκα, Μπακάκη, Γκάλο, Ντίντακ, Ντίας, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Γιόχανσον, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Μάνταλο, Μπακασέτα, Χριστοδουλόπουλο, Ροντρίγκες, Αραβίδη, Πέκχαρτ και Αλμέιδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πατιτο αεκ ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ