Δύσκολες ώρες για Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρή Μαραντίνη: Εχασαν το μωρό που περίμεναν - iefimerida.gr

Δύσκολες ώρες για Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρή Μαραντίνη: Εχασαν το μωρό που περίμεναν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσε μια δυσάρεστη εξέλιξη, καθώς έχασαν το τρίτο μωρό που περίμεναν με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Η καρδιά μας ειναι βαριά. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουμε τη θλίψη που έφερε στη ζωή μας η απώλεια του τρίτου μωρού μας λιγο πριν τον πέμπτο μήνα αυτής της εγκυμοσύνης. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μας αλλά συνεχίζουμε ενωμένοι, δυνατοί και γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την υπέροχη οικογένεια μας. Ευχαριστούμε για την αγάπη, την συμπαράσταση και την διακριτικότητα σας αυτές τις δύσκολες για μας ώρες...», έγραψε ο τραγουδιστής στο Instagram.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Thodoris Marantinis_official (@thodorismarantinis) στις Οκτ 28, 2016, 4:24πμ PDT

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει την τρίτη εγκυμοσύνη της Σίσσυς Χρηστίδου πριν λίγες ημέρες, επίσης μέσω Instagram.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Thodoris Marantinis_official (@thodorismarantinis) στις Οκτ 11, 2016, 10:45πμ PDT

Μάλιστα, η παρουσιάστρια, μόλις πριν λίγες ημέρες είχε ποστάρει στο λογαριασμό της στο Instagram ένα ποστ στο οποίο περιέγραφε τους πρώτους, δύσκολους, μήνες αυτής, της τρίτης της εγκυμοσύνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ