Η πρώην Μις Φινλανδία είναι η 12η γυναίκα που κατηγορεί τον Τραμπ για σεξουαλική επίθεση - iefimerida.gr

Η πρώην Μις Φινλανδία είναι η 12η γυναίκα που κατηγορεί τον Τραμπ για σεξουαλική επίθεση

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KUVA: James Devaney
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Ninni Laaksonen, πρώην Μις Φινλανδία στον διαγωνισμό Μις Κόσμος, τα δικαιώματα του οποίου είχε κάποτε ο Ντόναλντ Τραμπ, κατηγόρησε τον μεγιστάνα ότι στη διάρκεια μιας φωτογράφισης την άγγιξε στα οπίσθια.

Η πρώην «βασίλισσα της ομορφιάς» είναι η 12η γυναίκα που βγαίνει ανοικτά -δύο εβδομάδες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση- και καταγγέλλει για σεξουαλική επίθεση τον Ρεπουμπλικανό προεδρικό υποψήφιο.

Η 30χρονη σήμερα Laaksonen υποστήριξε σε συνέντευξή της στη φινλανδική εφημερίδα Ilta-Sanomat ότι το περιστατικό συνέβη πριν από μια κοινή εμφάνισή τους στην εκπομπή The Late Show του Ντέηβιντ Λέτερμαν το 2006.

Η πρώην Μις Φινλανδία είναι η 12η γυναίκα που κατηγορεί τον Τραμπ για σεξουαλική επίθεση | iefimerida.gr 0

(Ο Ντόναλντ Τραμπ με τη Μις Φινλανδία, τη Μις Κολομβία και τη Μις Πουέρτο Ρίκο στο Late Show του Ντέηβιντ Λέτερμαν το 2006)

«Είχαμε φωτογραφηθεί έξω απ' το κτίριο πριν την εκπομπή», είπε η Laaksonen. «Ο Τραμπ στεκόταν δίπλα μου και ξαφνικά μου ζούληξε τα οπίσθια. Δεν νομίζω ότι το είδε κανείς, αλλά εγώ ταράχτηκα και σκέφτηκα: ''τι γίνεται τώρα;''».

Η πρώην Μις Φινλανδία είπε ότι σε κάποιες άλλες δημόσιες εμφανίσεις της της είχαν μεταφέρει ότι ο Τραμπ την έβρισκε ελκυστική επειδή του θύμιζε τη γυναίκα του Μελάνια, την οποία είχε παντρευτεί την προηγούμενη χρονιά.

«Κάποιος μου είπε ότι άρεσα στον Τραμπ, επειδή έμοιαζα με τη Μελάνια, όταν ήταν νεότερη. Αηδίασα μ' αυτό που άκουσα», δήλωσε η Laaksonen.

Πηγή: The Telegraph

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τραμπ NINNI LAAKSONEN ΜΙΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ