Φοιτήτρια στο Τέξας τράκαρε με περιπολικό ενώ τραβούσε τόπλες selfie! [εικόνες] - iefimerida.gr

Φοιτήτρια στο Τέξας τράκαρε με περιπολικό ενώ τραβούσε τόπλες selfie! [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: BRYAN POLICE DEPARTMENT
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μιράντα Κέι Ρέιντερ οδηγούσε το αυτοκίνητό της, όταν σκέφτηκε να τραβήξει μια topless selfie για να τη στείλει μέσω Snapchat στο φίλο της. Μόνον που αφαιρέθηκε προς στιγμήν με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σ' ένα σταθμευμένο περιπολικό.

Φοιτήτρια στο Τέξας τράκαρε με περιπολικό ενώ τραβούσε τόπλες selfie! [εικόνες] | iefimerida.gr 0


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑP/BRYAN POLICE DEPARTMENT

Η 19χρονη φοιτήτρια απ' το Τέξας είχε στο διπλανό κάθισμα ένα ανοικτό μπουκάλι κρασί, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Μπράιαν. Η σύγκρουση κοντά στο Πανεπιστήμιο A&M, περίπου 160χλμ βορειοδυτικά του Χιούστον, ήταν αρκετά δυνατή, αφού άνοιξε ο αερόσακος. Η κοπέλα προσπαθούσε να φορέσει τη μπλούζα της, όταν πλησίασε το αυτοκίνητό της το όργανο της τάξης.

Φοιτήτρια στο Τέξας τράκαρε με περιπολικό ενώ τραβούσε τόπλες selfie! [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Τη ρώτησα γιατί οδηγούσε ημίγυμνη και μου απάντησε ότι τραβούσε μια selfie για να τη στείλει στο φίλο της, όσο ήταν κόκκινο το φανάρι», έγραψε στο δελτίο συμβάντων ο αστυνομικός που τη συνέλαβε με την υποψία ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης. Η φοιτήτρια κατέβαλε εγγύηση 2.000$ κι αφέθηκε ελεύθερη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τέξας φοιτήτρια TOPLESS SELFIE
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ