Ο επεισοδιακός τσακωμός της Μαράια Κάρεϊ στην Ελλάδα που έφερε τον χωρισμό [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο επεισοδιακός τσακωμός της Μαράια Κάρεϊ στην Ελλάδα που έφερε τον χωρισμό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαράια Κάρεϊ φαίνεται να έμεινε με το μονόπετρο στο χέρι, καθώς ο αρραβωνιαστικός της και δισεκατομμυριούχος Τζέιμς Πάκερ την χώρισε, σύμφωνα με ξένα μέσα, γιατί ήταν σπάταλη.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ, το μεγάλο πλήγμα στην σχέση τους ήρθε με τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά (Μύκονο, Σαντορίνη), όπου και τσακώθηκαν άγρια.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Πάκερ «έκανε κάτι πολύ κακό» στον βοηθό της Κάρεϊ και γενικά υπήρχαν και άλλες καταγγελίες για την απαράδεχτη συμπεριφορά του.

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Sep 17, 2016 at 9:29am PDT

Άτομο από το κοντινό τους περιβάλλον αρνήθηκε πως το ριάλιτι που θα πρωταγωνιστήσει η Μαράια και η τάση της στο να ξοδεύει πολλά χρήματα, ήταν η αιτία του χωρισμού τους, υποστηρίζοντας πως το ζευγάρι δεν έχει ξανασυναντηθεί μετά τις διακοπές τους στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο.

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Sep 14, 2016 at 9:16am PDT

«Ο Πάκερ είναι ένας από τους επιτυχημένους επιχειρηματίες σε όλον τον κόσμο. Το ζευγάρι προσπαθεί να δώσει ακόμη μία ευκαιρία στην σχέση τους. Αυτή τη στιγμή δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσουν αν είναι μαζί. Το συζητάνε και κάνουν ένα πλάνο για το αν θα μπορέσουν να είναι μαζί στο μέλλον ή όχι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαράια Κάρεϊ χωρισμός Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ