Γουέστ Χαμ και Τσέλσι εντόπισαν τους 200 χούλιγκαν του Λονδίνου - Τους έκοψαν το γήπεδο - iefimerida.gr

Γουέστ Χαμ και Τσέλσι εντόπισαν τους 200 χούλιγκαν του Λονδίνου - Τους έκοψαν το γήπεδο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αγγλία, το μίσος των οπαδών της Τσέλσι και της Γουέστ Χαμ κρατά χρόνια. Αυτό στάθηκε αφορμή για σοβαρής έκτασης επεισόδια μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Λιγκ Καπ.

Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, περίπου 200 οπαδοί των Γουέστ Χαμ και Τσέλσι κατάφεραν να έρθουν σε επαφή και ξεκίνησαν επεισόδια, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Οι security του γηπέδου έσπευσαν στο σημείο, προκειμένου να γλιτώσουν τα χειρότερα όμως η πραγματική παρέμβαση ήρθε με τη λήξη του αγώνα.

Οι διοικήσεις των δύο ομάδων συνεργάστηκαν αρμονικά. Η Τσέλσι έδωσε τα ονόματα όλων όσων είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για το παιχνίδι ενώ η Γουέστ Χαμ κάνοντας χρήση των βίντεο, ταυτοποίησε τους περίπου 200 ταραξίες και πλέον τους απέβαλλε δια βίου από κάθε αναμέτρηση των «σφυριών» ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και η Τσέλσι.

Εκεί, όπου η βία στα γήπεδα εξακολουθεί να υπάρχει όμως τα μέτρα και οι νόμοι υπάρχουν για να εφαρμόζονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γουέστ Χαμ Τσέλσι ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ