Η Σάλμα Χάγιεκ 50άρισε και έκανε άλλη μια εκρηκτική φωτογράφιση [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σάλμα Χάγιεκ 50άρισε και έκανε άλλη μια εκρηκτική φωτογράφιση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγέραστη, φυσική και χωρίς ίχνος ρυτίδας είναι η Σάλμα Χάγιεκ στο επετειακό εξώφυλλο του περιοδικού GQ, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν μπορεί να της πάρει τον τίτλο της πιο σέξι Λατίνας ηθοποιού.

Φορώντας ένα κολλητό δαντελένιο εσώρουχο και έχοντας τέλειο χτένισμα και ελαφρύ μακιγιάζ, η ίδια ανέβασε την φωτογραφία της στο Instagram και έκανε πάταγο συγκεντρώνοντας 85.000 likes. Η Χάγιεκ έγραψε «Πανευτυχής που βρίσκομαι στο εξώφυλλο του επετειακού τεύχους για τα 10 χρόνια του @gqmexico.

Η Σάλμα Χάγιεκ 50άρισε και έκανε άλλη μια εκρηκτική φωτογράφιση [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Εκτός από τις σέξι πόζες της, η ίδια μίλησε και για πολιτικά θέματα, αναφερόμενη στην πρόσφατη επίθεση της στον Τραμπ, ο οποίος όπως αποκάλυψε σε ισπανόφωνο ραδιόφωνο, την είχε αποκαλέσει κοντή επειδή είχε αρνηθεί να βγει μαζί του ραντεβού.

«Μετά τις αποκαλύψεις για τα σεξουαλικά σκάνδαλα που αφορούν στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ πολλές είναι οι γυναίκες που αναρωτιούνται πώς αυτός ο άνθρωπος θα διοικήσει αυτή τη χώρα. Ο Τραμπ επιτίθεται και κατηγορεί άλλους ανθρώπους αλλά όλο αυτό γυρίζει εναντίον του», ανέφερε η ίδια.

A photo posted by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on Aug 2, 2016 at 6:03pm PDT

A photo posted by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on Jun 22, 2016 at 8:29am PDT

A photo posted by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on Oct 2, 2016 at 6:18am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάλμα Χάγιεκ εξώφυλλο σέξι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ