ΑΕΚ: Προχωρά για την «Αγιά Σοφιά» - Κατέθεσε τις υψομετρικές μελέτες - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Προχωρά για την «Αγιά Σοφιά» - Κατέθεσε τις υψομετρικές μελέτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η «Δικέφαλος 1924» κατέθεσε τις υψομετρικές μελέτες για την «Αγιά Σοφιά» και το μόνο που απομένει, πλέον, είναι η συνεδρίαση (την ερχόμενη Τετάρτη) του Κεντρικού Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής, προκειμένου να εγκρίνει και αυτό, από την πλευρά του, το σχέδιο και να κλείσει ο φάκελος, ώστε να ολοκληρωθεί η εξέτασή του και να εκδοθεί η οικοδομική άδεια!

Μετά την έγκριση της προμελέτης για την υπογειοποίηση, λοιπόν, από την Περιφέρεια Αττικής, η «Ένωση» κινήθηκε γρήγορα, καταθέτοντας στη Διεύθυνση Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας και προς τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας τις τελικές και ολοκληρωμένες υψομετρικές μελέτες για το νέο γήπεδο της ομάδας, οι οποίες αφορούν όλους τους γύρω δρόμους του οικοπέδου της (την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, την κάλυψη του ταπεινωμένου τμήματος του άξονα Πατριάρχου Κωνσταντίνου-Φωκών κλπ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ γήπεδο Αγία Σοφιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ