Κύπελλο Ελλάδος: Στο 97' σκόραρε και κέρδισε ο Αστέρας Τρίπολης - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Στο 97' σκόραρε και κέρδισε ο Αστέρας Τρίπολης

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λυτρωτής ο Τσουκαλάς!

Ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης σκόραρε σε «νεκρό» χρόνο (90’+7’) και… έληξε (κάνοντας χαρακτηριστικό πανηγυρισμό) το ματς, δίνοντας στην ομάδα του τη νίκη -στην 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας- με 1-0 επί της Βέροιας που είχε 0 (!) τελικές. Από μία αποβολή για κάθε ομάδα λόγω αψιμαχιών (Μπέρτος - Μπαλάφας).

Η Λαμία νίκησε 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας στο ΣΑΚ της πρωτεύουσας της Φθιωτίας την πρεμιέρα του έκτου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος και έκανε βήμα πρόκρισης, ενόψει των δυο επόμενων αγώνων του γκρουπ. Οι παίκτες ρου Μπάμπη Τεννέ ήταν ανώτεροι και σκόραραν με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπλέντι στο 30’. Θα μπορούσαν να έχουν σημειώσει και δεύτερο τέρμα, αν από το ίδιο σημείο, ο Κουτσόπουλος δεν απέκρουε πέναλτι του Μπλάζιτς. Στο 82', είχε αποβληθεί ο Μάιγκα για τους Θεσσαλούς.

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου
1. Άρης 3
2. Αστέρας Τρίπολης 3
3. Βέροια 0
4. Αιγινιακός 0

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου
1. ΑΕΚ 3
2. Λαμία 3
3. Αναγέννηση Καρδίτσας 0
4. Κέρκυρα 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ