Συμπλοκή και πυροβολισμοί στο Πεδίον του Αρεως - Θύμα ένας σκύλος - iefimerida.gr

Συμπλοκή και πυροβολισμοί στο Πεδίον του Αρεως - Θύμα ένας σκύλος

Φωτογραφίες: (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμπλοκή μεταξύ αγνώστων με πυροβολισμούς πραγματοποιήθηκε στο Πεδίον του Αρεως το μεσημέρι της Πέμπτης, με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ να προχωρούν στη σύλληψη του δράστη.

Ο Γεωργιανός που συνελήφθη στην οδό Πατησίων, επειδή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, πυροβόλησε ένα σκύλο, στο Πεδίον του Αρεως, είναι πιθανότατα και ο δράστης του πυροβολισμού σε βάρος Αφγανού χρήστη ναρκωτικών, με τον οποίο είχαν διαφορές, όπως τόνισε ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Αφγανός διακομίστηκε, πριν από λίγη ώρα, σε νοσοκομείο, τραυματισμένος από σφαίρα στο πόδι, που δέχθηκε στο Πεδίον του Αρεως και η αστυνομία που ερευνά το περιστατικό, εκτιμά ότι είναι ο ίδιος δράστης.

Ο Γεωργιανός, ο οποίος είχε πάνω του το όπλο όταν συνελήφθη, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης, αφού η ΕΛΑΣ τον συνέλαβε στην Πατησίων στο ύψος του κτιρίου του ΟΤΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ