De Standaard: Καμία χρηματοδότηση για όσους δεν συμμορφώνονται με το μεταναστευτικό, ζητά η Αθήνα - iefimerida.gr

De Standaard: Καμία χρηματοδότηση για όσους δεν συμμορφώνονται με το μεταναστευτικό, ζητά η Αθήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Να σταματήσει η χρηματοδότηση για όσους δεν συμμορφώνονται», είναι ο τίτλος ανταπόκρισης από την Αθήνα της βελγικής εφημερίδας De Standaard.

Στην ανταπόκρισή της η βελγική εφημερίδα αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ζητά από τα κράτη-μέλη της ΕΕ να επιβάλουν οικονομικές κυρώσεις στις χώρες που εξακολουθούν να αρνούνται να εφαρμόσουν το πρόγραμμα μετεγκατάστασης προσφύγων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο συντάκτης της οποία ήταν σε ομάδα ξένων δημοσιογράφων που μετέβησαν στην Αθήνα ύστερα από πρόσκληση της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, προκειμένου να δουν ιδίοις όμμασι την κατάσταση με τους πρόσφυγες, αυτές οι κυρώσεις θα μπορούσαν να λάβουν τη μορφή της παύσης των κοινοτικών χρηματοδοτήσεων έναντι των μη αλληλέγγυων κρατών της ΕΕ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ