Το νέο pick-up της Mercedes λέγεται X-Class [εικόνες] - iefimerida.gr

Το νέο pick-up της Mercedes λέγεται X-Class [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Mercedes εδώ και καιρό προετοιμάζει ένα pick-up, το οποίο και παρουσίασε ως πρωτότυπο με την επωνυμία X-Class και μάλιστα σε δύο διαφορετικές εκδοχές από πλευράς αμαξωμάτων.

Αισθητικά και οι δύο εκδόσεις της X-Class, που βασίζεται στο επίσης καινούργιο Nissan Navara και για την οποία οι άνθρωποι της γερμανικής εταιρεία τονίζουν πως είναι Mercedes και στις λεπτομέρειες της, χαρακτηρίζονται από τη μάσκα με το αστέρι που παραπέμπει στα SUV της μάρκας.

Το νέο pick-up της Mercedes λέγεται X-Class [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το νέο pick-up της Mercedes λέγεται X-Class [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η πιο συμβατική εκδοχή λέγεται X-Class stylish explorer και στα ιδιαίτερα γνωρίσματά της περιλαμβάνονται το ανάγλυφο καπό, οι προβολείς, τα τονισμένα φτερά με τους τροχούς των 22 ιντσών και το περίγραμμα από LED της πόρτας της καρότσας. Το εσωτερικό ακολουθεί την εικόνα των επιβατικών και SUV της μάρκας, με μια μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό και χαρακτηριστικούς αεραγωγούς.

Το νέο pick-up της Mercedes λέγεται X-Class [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Το νέο pick-up της Mercedes λέγεται X-Class [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η δεύτερη έκδοση αμαξώματος διαθέτει στοιχεία, όπως ύψος 1,90 μέτρων, τεράστιους τροχούς, προστατευτικές ποδίες και «εργάτη» μπροστά, που της εξασφαλίζουν μια σκληροτράχηλη εικόνα. Ονομάζεται X-Class powerful adventurer και έχει χαρακτηριστικό κιτρινωπό χρώμα που επαναλαμβάνεται στις λεπτομέρειες του πολυτελούς εσωτερικού.

Το νέο pick-up της Mercedes λέγεται X-Class [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Το νέο pick-up της Mercedes λέγεται X-Class [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Το νέο pick-up της Mercedes λέγεται X-Class [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Η κορυφαία έκδοση της Mercedes X-Class θα είναι τετρακίνητη, 6κύλινδρη, 3.000 κυβικών, ενώ στη βάση θα υπάρχει κατά πάσα πιθανότητα ο τετρακύλινδρος diesel των 2.300 κυβικών που χρησιμοποιείται και στο Navara. Τη γκάμα θα συμπληρώνει και ένας βενζινοκινητήρας 2.000 κυβικών.
Οι βασικές αγορές για το αγροτικό της Mercedes, οι πωλήσεις του οποίου θα ξεκινήσουν σε περίπου ένα χρόνο, θα είναι η Ευρώπη, η Λατινική Αμερική, η Νότιος Αφρική και η Αυστραλία, όχι όμως και οι ΗΠΑ, λόγω μέγεθους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Pick-Up Mercedes X-Class
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ