Παγκαλος: Δεν είμαι υποχρεωμένος να πω τι έκανα τα λεφτά μου - iefimerida.gr

Παγκαλος: Δεν είμαι υποχρεωμένος να πω τι έκανα τα λεφτά μου

Θεόδωρος Πάγκαλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αντεπίθεση πέρασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος για το θέμα με τις μειωμένες κατά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ καταθέσεις του από το πόθεν έσχες του.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων στη Βουλή, απάντησε «Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να πει που έχει φάει τα λεφτά του. Φανταστείτε να έχει δώσει μεγάλα χρηματικά ποσά – ενδεχομένως γαι τον αδερφό του που είναι βαριά άρρωστος ή για τα μεταπτυχιακά των παιδιών του. Άλλωστε το πόθεν έσχες σημαίνει που βρήκες τα λεφτά και όχι που τα έφαγες».

Μάλιστα έκανε και ένα βήμα παραπάνω αφήνοντας αιχμές εναντίον του Προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, του Ευάγγελου Αργύρη τονίζοντας πως «Αν κάποιος μπορεί να έχει τα λεφτά κάτω από το μαξιλάρι του, μπορεί ο κ. Αργύρης να λέει ότι τα έβγαλε στην Ελβετία;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ