Νέοι, ωραίοι, ταλαντούχοι -5 αγόρια που κερδίζουν φέτος τις εντυπώσεις στο θέατρο - iefimerida.gr

Νέοι, ωραίοι, ταλαντούχοι -5 αγόρια που κερδίζουν φέτος τις εντυπώσεις στο θέατρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκινούν με τις καλύτερες προοπτικές στο χώρο της υποκριτικής και ακολουθούν το όνειρό τους.

Οι πέντε νέοι πρωταγωνιστές που θα μας απασχολήσουν τη φετινή σεζόν και που θα αναμετρηθούν με δύσκολους ρόλους, μοιάζουν αποφασισμένοι να μας καταπλήξουν. Ας τους γνωρίσουμε...

Αργύρης Πανταζάρας
Ο κάτοχος του βραβείου Χορν δικαίως θεωρείται από τις ισχυρές δυνάμεις της νέας γενιάς, αφού σε κάθε του ερμηνεία αποδεικνύει τις ικανότητές του και ότι έχει αυτό που λέμε τη «στόφα» μεγάλου ηθοποιού. Ένα ανήσυχο πνεύμα με αναζητήσεις που δεν συναντάει κανείς σε αυτή την ηλικία, ο Αργύρης συστήθηκε στο θεατρόφιλο κοινό μέσα από έναν απαιτητικό μονόλογο του Μπέκετ , τον «Ακατανόμαστο», που σκηνοθέτησε μόνος του, για να ακολουθήσουν μια σειρά από συνεργασίες , όπου απέδειξε την εκρηκτική του ενέργεια. Το καλοκαίρι σκηνοθέτησε στη Μικρή Επίδαυρο την « Μητρόπολη» , μια ιδιαίτερη σύνθεση βασισμένη στους Αγγελιαφόρους των αρχαίων τραγωδιών.

Νέοι, ωραίοι, ταλαντούχοι -5 αγόρια που κερδίζουν φέτος τις εντυπώσεις στο θέατρο | iefimerida.gr 0

Φέτος η χρονιά του ξεκίνησε με την επανάληψη του « Φάουστ» σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου ερμηνεύοντας τον Μεφιστοφελή, έναν από τους πιο απαιτητικούς ρόλους του παγκόσμιου ρεπερτορίου, έλαβε διθυραμβικές κριτικές και μάγεψε το κοινό. Θα συνεχίσει τη συνεργασία του με την ταλαντούχα σκηνοθέτη, αυτή τη φορά στο προφητικό « 1984» του Τζορτζ Όργουελ, που θα δούμε στο Νέο θέατρο Βασιλάκου.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε και τους υπόλοιπους 4 πρωταγωνιστές του θεάτρου που θα ξεχωρίσουν φέτος στις θεατρικές σκηνές της Αθήνας στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αργύρης Πανταζάρας ηθοποιοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ