Η νέα έξοδος της Αντας Παπανδρέου -Με φίλους, για χαλαρό ποτό στο Κολωνάκι [εικόνες] - iefimerida.gr

Η νέα έξοδος της Αντας Παπανδρέου -Με φίλους, για χαλαρό ποτό στο Κολωνάκι [εικόνες]

Φωτογραφία: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με χαλαρή διάθεση και καλή παρέα φαίνεται πως πέρασε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου η πρώην «πρώτη κυρία» της χώρας Αντα Παπανδρέου.

Η κυρία Παπανδρέου εθεάθη σε πολύ γνωστό στέκι του Κολωνακίου, το οποίο μάλιστα φημίζεται για τις πολιτικές προσωπικότητες που φιλοξενεί ως θαμώνες. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που το χαρακτηρίζουν και ως το «στέκι των πολιτικών».

Η σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου, που σύμφωνα με δημοσιεύματα αυτό τον καιρό ζει χωριστά από τον πρώην πρωθυπουργό, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαμογελαστή και φυσικά δεν αρνήθηκε να μοιραστεί ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο με την παρέα της.

Η νέα έξοδος της Αντας Παπανδρέου -Με φίλους, για χαλαρό ποτό στο Κολωνάκι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτόν το καιρό η κυρία Παπανδρέου κατοικεί μόνη της σε ένα πολύ όμορφο διαμέρισμα στην περιοχή του Κολωνακίου και φαίνεται να είναι αρκετά καλά, επουλώνοντας τις πληγές της από τον πρόσφατο χωρισμό της έπειτα από 26 χρόνια έγγαμου βίου με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Η νέα έξοδος της Αντας Παπανδρέου -Με φίλους, για χαλαρό ποτό στο Κολωνάκι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παπανδρέου Κολωνάκι ποτό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ