Κύπελλο Ελλάδος: Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός -Υποδέχεται τον Ηρακλή - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός -Υποδέχεται τον Ηρακλή

Φωτογραφία: Eurokinissi/Δημήτρης Ντουντούμης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη «μάχη» του Κυπέλλου Ελλάδος μπαίνει σήμερα (27/10) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον Ηρακλή στη Λεωφόρο για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων (19:30, OTE Sports 3).

Οι «πράσινοι» προέρχονται από τρεις σερί αγώνες χωρίς νίκη (ήττα από Ξάνθη και ισοπαλίες σε Λιέγη και Βέροια) και θέλουν μόνο τη νίκη για να μπουν με το δεξί στη διεκδίκηση του συγκεκριμένου τίτλου.

Πιθανή Ενδεκάδα

Την εστία θα υπερασπιστεί ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κουλιμπαλί, Κουτρουμπή, Ιβανόφ και Χουχούμη.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ρέις με τον Λουντ, έχοντας στα πλάγια τους Μπουμάλ και Εμποκού. Ο Λέτο θα είναι πίσω από τον Ρινάλντι, αν δεν παίξει ο Βιγιαφάνιες.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ευαγγέλου, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Μίγγος, Αγγελόπουλος και Χατζηγιοβάννης.

Στραματσόνι: Στόχος μας και το Κύπελλο

«Αύριο (σ.σ. σήμερα) παίζουμε με τον Ηρακλή και σας λέω ότι το Κύπελλο είναι επίσης στόχος μας και θέλουμε το γρηγορότερο να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Προσοχή στον αντίπαλο, μη σας ξεγελάνε οι απουσίες που έχει, ούτε έχετε το δικαίωμα να τους υποτιμήσετε. Πρέπει να παίξετε σοβαρά με συγκέντρωση και να φτάσετε σε μία νίκη που θα βοηθήσει και την ψυχολογία σας στη συνέχεια», τόνισε ο τεχνικός του «Τριφυλλιού»

Οι υπόλοιπο αγώνες της ημέρας

Πανελευσινιακός – Τρίκαλα (15:00)

Πανσερραϊκός – Κισσαμικός (15:00)

Σπάρτη – Χανιά (15:00)

Αστέρας Τρίπολης – Βέροια (17:15)

Λαμία – Αναγέννηση Καρδίτσας (17:15)


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ