Χώρισε η Μαράια Κάρεϊ: Την παράτησε ο αρραβωνιαστικός της επειδή είναι σπάταλη [εικόνες] - iefimerida.gr

Χώρισε η Μαράια Κάρεϊ: Την παράτησε ο αρραβωνιαστικός της επειδή είναι σπάταλη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι οριστικό... ο αρραβωνιαστικός της Μαράια Κάρεϊ την παράτησε μετά από 10 μήνες σχέσης και ένα μονόπετρο 10 εκατ. δολλαριών.

Σύμφωνα με φίλους της διάσημης και το αυστραλιακό περιοδικό Woman's Day, ο πάμπλουτος ιδιοκτήτης καζίνου Τζέιμς Πάκερ είπε στην Μαράια Κάρει να χωρίζουν γιατί ξοδεύει πάρα πολλά χρήματα.

«Όλα τελείωσαν» δήλωσε ένας οικογενειακός φίλος της Κάρεϊ.

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Jul 13, 2016 at 4:21pm PDT

Ένας ακόμη σημαντικός λόγος που «κλόνισε» τη σχέση του ζευγαριού ήταν το νέο ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνιστεί η γνωστή τραγουδίστρια. Ο Πάρκερ ήταν αντίθετος με την απόφασή της να συμμετέχει σε αυτό το σόου και κυρίως ήταν αντίθετος με το γεγονός ότι θα έβγαινε προς τα έξω η προσωπική τους ζωή. «Ήταν κάτι που τον ενοχλούσε αφόρητα».

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Sep 26, 2016 at 5:28am PDT

Μάλιστα, ο Πάρκερ είπε στην πρώην σύντροφό του να κρατήσει το δαχτυλίδι του αρραβώνα τους, το οποίο κόστισε 10 εκατ. δολλάρια.

Οι δυο τους είναι αρραβωνιασμένοι από τον περασμένο Ιανουάριο και μετά από ένα χρόνο σχέσης, ενώ σε παλαιότερη συνέντεξή της, η ίδια είχε πει πως ο Τζέιμς είναι αυτός που της πρόσφερε την σταθερότητα και την ασφάλεια που έψαχνε, χωρίς όμως να καταφέρει να την σταματήσει από τις υπερβολικές δαπάνες, όπως αποδείχθηκε στο τέλος.

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Sep 22, 2016 at 8:29am PDT

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Jul 4, 2016 at 3:47pm PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαράια Κάρεϊ αρραβώνας δαχτυλίδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ