Λεβέντης: Η απόφαση δεν ήταν ήττα της κυβέρνησης, αλλά νίκη της λογικής - iefimerida.gr

Λεβέντης: Η απόφαση δεν ήταν ήττα της κυβέρνησης, αλλά νίκη της λογικής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγώ δεν ζητάω την παραίτηση του Παππά γιατί στην κεντρική ιδέα του νόμου συμφωνώ, είπε ο Βασίλης Λεβέντης σχολιάζοντας σήμερα το πρωί την απόφαση του ΣτΕ.

Μιλώντας στο ραδιοφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98.0 ο πρόεδρος της ένωσης Κεντρώων είπε πως θεωρεί ανοησία της ΝΔ να ζητά παραίτηση πρωθυπουργού, «πρωθυπουργός είναι, κάνει οτι θέλει για το ποιος θα είναι υπουργός αλλά θα πρέπει να κινείται στα όρια του νόμου του ΕΣΡ», τόνισε.

Ο κ. Λεβέντης σημείωσε ακόμη ότι δεν θα πρέπει η κυβέρνηση να επιτίθεται στους δικαστές. «Δεν διδάχθηκαν τίποτα; Αν ετοιμάζονται για νέες παρανομίες θα πρέπει να προσέξουν και να προσέξει ο κ. Τσίπρας να μην παρασυρθεί από τους σκληρούς γιατί θα καταστραφεί. Οι δικαστές είναι ηλικιωμένοι άνθρωποι και δεν έχουν ανάγκη κανέναν και οι αποφάσεις που βγάζουν είναι με λογική σημείωσε ο πρόεδρος της ένωσης Κεντρώων κ. Λεβεντης.
Επίσης εκτιμά ότι η κυβέρνηση δεν υπέστη ήττα απλά αρμένιζε στραβά είπε, οι δικαστές αποδίδουν δικαιοσύνη, και εγώ θεωρώ νίκη της λογικής και καλά θα κάνει η ΝΔ να μην πανηγυρίζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ