Θεοδωράκης: Αν η κ.Γεροβασίλη ψάχνει λεφτά για τα παιδιά να απολύσει τα ακροδεξιά τρολ από το γραφείο της - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Αν η κ.Γεροβασίλη ψάχνει λεφτά για τα παιδιά να απολύσει τα ακροδεξιά τρολ από το γραφείο της

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύελλα αντιδράσεων από όλα τα κόμματα του Κοινοβουλίου έχει προκαλέσει η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει αντισυνταγματικό τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, έχει προβεί μετά την ανακοίνωση του ΣτΕ για την αντισυνταγματικότητα του νόμου σε μια σειρά αναρτήσεων-παρεμβάσεων εκφράζοντας το δριμύ κατηγορώ του απέναντι στην κυβέρνηση.

Από τις πρώτες δηλώσεις της κυρίας Γεροβασίλη, ο Σταύρος Θεοδωράκης έσπευσε να σχολιάσει στο Twitter: «Αν η κ.Γεροβασίλη ψάχνει λεφτά για τα παιδιά & τα νοσοκομεία, μπορεί να απολύσει μερικά από τα ακροδεξιά τρολ που έχει στο γραφείο της».

Στη συνέχεια προέβη σε σχόλιο για τα κανάλια, σημειώνοντας: «Περισσότερα κανάλια, περισσότεροι εργαζόμενοι, περισσότερα λεφτά στα δημόσια ταμεία & κυρίως Συνταγματική νομιμότητα! Τι δεν καταλαβαίνουν;», για να επανέλθει λίγο αργότερα συμπληρώνοντας: «Αύριο στο πρωτοσέλιδο της Αυγή τα ονόματα & οι διευθύνσεις των 14 δικαστών που τόλμησαν να πουν "όχι"! Να μάθουν να παίζουν με το καθεστώς».

Ιδιαίτερα αιχμηρός και νωρίς το πρωί της Πέμπτης εξαπολύοντας κόμη μια επίθεση κατά της κυβέρνησης: «Φταίει το βαθύ κράτος, οι δικαστές, ο Αντίχριστος και το 666...Η λέξη λάθος ούτε περνά από το καβαλημένο τους μυαλό».

Θεοδωράκης: Αν η κ.Γεροβασίλη ψάχνει λεφτά για τα παιδιά να απολύσει τα ακροδεξιά τρολ από το γραφείο της | iefimerida.gr 0

«Ο πρωθυπουργός να αποπέμψει τον Παππά»
«Πήγαν στην κυβέρνηση να διορθώσουν ένα λάθος, με ένα άλλο μεγαλύτερο λάθος» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης, μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 όπου σημείωσε πως «επ' ουδενί δεν πρέπει να επιστρέψουμε στο παρελθόν της ανομίας στο τηλεοπτικό τοπίο».

Κάλεσε τον πρωθυπουργό να αναγνωρίσει το λάθος και να αποπέμψει τον κ. Παππά, ενώ επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση για την πολιτική της, αλλά και τη ΝΔ για πολιτική εξαγορά στελεχών άλλων κομμάτων.

«Είναι ντροπή, ξαφνικά η ΝΔ να κλείνει το μάτι σε βουλευτές άλλων κομμάτων να γίνουν ανεξάρτητοι με την υπόσχεση ότι θα είναι υποψήφιοι μαζί της. Είναι πολιτική εξαγορά» είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι «για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά, μετά από 1,5 χρόνο εκλεγμένοι βουλευτές φεύγουν για να πάνε σε άλλο κόμμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτάμι Θεοδωράκης αναρτήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ