Με εργασιακά, ασφαλιστικό και δημοσιονομικά κλείνει ο πρώτος κύκλος της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές - iefimerida.gr

Με εργασιακά, ασφαλιστικό και δημοσιονομικά κλείνει ο πρώτος κύκλος της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές

Φωτογραφία: Eurokinissi/Στέλιος Στεφάνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εργασιακά, ασφαλιστικό και δημοσιονομικά περιλαμβάνει η ατζέντα της σημερινής συνάντησης των υπουργών της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Στις 10 το πρωί της Πέμπτης (27/10) είναι προγραμματισμένο το εργασιακό, αφού η πρώτη συνάντηση των εκπροσώπων των δανειστών με τον Γιώργο Κατρούγκαλο την Κυριακή, κατέληξε σε αδιέξοδο. Οι δανειστές επιμένουν για αλλαγές στο συνδικαλιστικό νόμο, ενώ διαφωνούν και με την επαναφορά του παλαιού συστήματος συλλογικών διαπραγματεύσεων. Επιπροσθέτως, στο τραπέζι παραμένει και το θέμα του ύψους του υποκατώτατου μισθού.

Στις 11:30 είναι προγραμματισμένη η συζήτηση για το ασφαλιστικό και την πορεία της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, με τους δανειστές να θέλουν να λάβουν πλήρη εικόνα των οικονομικών των Ταμείων και των προοπτικών τους για το 2017 ώστε να επανέλθουν με πρόσθετα μέτρα το Νοέμβριο

Στη 1 θα ακολουθήσει η συζήτηση για χρηματοπιστωτικά και στις 15:30 για δημοσιονομικά. Το σημερινό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 17:30 με ανασκόπηση των επαφών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ