Πρωτοσέλιδη επίθεση της «Αυγής» στη Δικαιοσύνη: Ευτυχώς δεν κυβερνούν οι δικαστές - iefimerida.gr

Πρωτοσέλιδη επίθεση της «Αυγής» στη Δικαιοσύνη: Ευτυχώς δεν κυβερνούν οι δικαστές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο ίδιο μήκος κύματος με τις δηλώσεις της Όλγας Γεροβασίλη, μετά την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες, κινείται το σημερινό (27/10) πρωτοσέλιδο της «Αυγής».

Η εφημερίδα έχει στο πρωτοσέλιδό της τον τίτλο «Ευτυχώς, δεν κυβερνούν οι δικαστές», κάνοντας λόγο για «πρωτοφανή πολιτική απόφαση του ΣτΕ που επαναφέρει το καθεστώς ανομίας στον τηλεοπτικό χώρο».

Επιπροσθέτως, αναφέρει το χαρακτηρισμό «βαθύ κράτος» επισημαίνοντας ότι «την τυφλή-μετωπική σύγκρουση με την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία επέλεξε η πλειοψηφία (14-11) του ΣτΕ με την πρωτοφανή ως προς την απολυτότητα και την αυταρχικότητα απόφαση περί αντισυνταγματικότητας του νόμου αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών».

Η επίθεση κατά των δικαστών συνεχίζεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που απηχεί τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ: «Η πλειοψηφία που όπως παρατήρησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη έκρινε συνταγματικά τα Μνημόνια, το λουκέτο στη δημόσια τηλεόραση και τη διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος με το PSI, απεφάνθη ότι η αρμοδιότητα αδειοδότησης ανήκει στο ΕΣΡ και όχι στον υπουργό, ευθυγραμμιζόμενη - κατ' αυτό τον τρόπο - πλήρως με τη ΝΔ, το σύστημα Σαμαρά-Βενιζέλου και τους χρεωκοπημένους καναλάρχες».

Πρωτοσέλιδη επίθεση της «Αυγής» στη Δικαιοσύνη: Ευτυχώς δεν κυβερνούν οι δικαστές | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ