Τρολάρισμα για τον Μπάρακ Ομπάμα από την έφηβη κόρη του Σάσα [βίντεο] - iefimerida.gr

Τρολάρισμα για τον Μπάρακ Ομπάμα από την έφηβη κόρη του Σάσα [βίντεο]

Φωτογραφία: Youtube Jimmy Kimmel Live
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρολάρισμα από την ίδια του την κόρη δέχθηκε ο Μπάρακ Ομπάμα, με την κόρη του Σάσα να «ανεβάζει» στο Snapchat συζήτηση από οικογενειακό τους τραπέζι.

Το συμβάν αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, περιγράφοντας τι έγινε.

«Η Σάσα μου έδωσε οδηγίες σχετικά με το Snapchat. Ενα βράδυ εκεί που δειπνούσαμε, είχα διαβάσει πως έχει γίνει αρκετά δημοφιλές μεταξύ των νέων και της είπα: '' Πες μου για το Snapchat''», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

«Ετσι, ξεκίνησε να μου εξηγεί πως μπορείς να βάζεις πρόσωπα στο πρόσωπα σου και το ένα και το άλλο. Στο τέλος, εγώ και η Μισέλ κάτσαμε και της είπα: ''Δεν είναι ενδιαφέρον;''», πρόσθεσε.

«Αρχισα να μιλάω στην Μισέλ για τις επιπτώσεις των κοινωνικών δικτύων και τι σημαίνουν όλα αυτά. Τότε ανακάλυψα πως όλη την ώρα η Σάσα μας κατέγραφε και τα έστελνε στους φίλους: ''Ο μπαμπάς μου κάνει διαλέξεις σχετικά με τα social media'', βγάζοντας φωτογραφία με την ίδια να βαριέται», ανέφερε ο Μπάρακ Ομπάμα.

«Η Μισέλ φυσικά το λάτρεψε, ενώ η Μάλια το θεώρησε ως επανάσταση», είπε, ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπάρακ Ομπάμα Σάσα Ομπάμα τρολάρισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ