Κύπελλο Ελλάδος: Αστοχος ξανά ο ΠΑΟΚ στη νίκη με 2-0 επί της Λάρισας [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Αστοχος ξανά ο ΠΑΟΚ στη νίκη με 2-0 επί της Λάρισας [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ο «δικέφαλος του βορρά» επικράτησε 2-0 της Λάρισας, ωστόσο για ακόμη ένα παιχνίδι, έχασε πολλές ευκαιρίες (20 τελικές). Η ομάδα του Βλάντα Ιβιτς με εκτεταμένο rotation, ήταν καταιγιστικός, έφτιαξε συνολικά είκοσι τελικές φάσεις και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ΑΕΛ.

Τα γκολ έβαλαν ο Μυστακίδης στο 28' και ο Περέιρα στο 41'.

Μία νίκη που εκτός από τους τρεις βαθμούς είχε κι άλλα οφέλη και αυτά έχουν να κάνουν κυρίως με την εξαιρετική παρουσία του Περέιρα, αλλά και των Γιαννούλη, Μυστακίδη και Χαρίση, ενώ παράλληλα, οι "ασπρόμαυροι" τόνωσαν την αυτοπεποίθησή τους πριν το ντέρμπι της Κυριακής, με την ΑΕΚ.

Σταθερά ουσιαστικός, αν κι όχι εντυπωσιακός όπως συμβαίνει επί των ημερών του Γιώργου Κορακάκη, ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο Περιστέρι για το Κύπελλο. Σκόρερ ο Μπάγκα στο 65’.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Λάρισα Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ