Επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και προσφύγων στην ΒΙ.ΑΛ. στη Χίο [εικόνες] - iefimerida.gr

Επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και προσφύγων στην ΒΙ.ΑΛ. στη Χίο [εικόνες]

Φωτογραφία: politischios
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και προσφύγων ξέσπασαν το μεσημέρι της Τετάρτης στη ΒΙ.ΑΛ, μετά από επίθεση προσφύγων κατά των υπαλλήλων υπηρεσίας ασύλου.

Σύμφωνα με το politischios, αφορμή στάθηκε η διαμαρτυρία Σύριας σε υπάλληλο της Υπατης Αρμοστείας, για την καθυστέρηση στην εξέταση της αίτησης παραχώρησης ασύλου.

Η ένταση κατέληξε σε επίθεση της Σύριας κατά των υπαλλήλων ασύλου, με τις αντιδράσεις να κλιμακώνονται με πρόσφυγες και μετανάστες να επιχειρούν να εγκλωβίσουν τους εργαζομένους στους χώρους της ΒΙ.ΑΛ.. Οπως μεταδίδειο ο «Αστραπάρης», πληροφορίες αναφέρουν ότι στην διάρκεια των επεισοδίων πρόσφυγες και μετανάστες έσπασαν πόρτες, τραπέζια και άλλο εξοπλισμό του κέντρου.

Επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και προσφύγων στην ΒΙ.ΑΛ. στη Χίο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Με επέμβαση των ΜΑΤ, οι υπάλληλοι απεγκλώβισαν τους εργαζομένους. Πληροφορίες, που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί αναφέρουν πως μια εργαζόμενη από τη Χίο τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της συμπλοκής, ενώ και η Σύρια μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο «Σκυλίτσειο».

Πλέον η κατάσταση έχει εξομαλυνθεί, με τις αρχές να βρίσκονται από το πρωί σε εγρήγορση μετά τα όσα έγιναν σε Λέσβο και Σάμο.

Επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και προσφύγων στην ΒΙ.ΑΛ. στη Χίο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: Politischios

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χίος ΒΙ.ΑΛ. ένταση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ