Πρεμιέρα για Πασκουάλ στην Euroleague – Κόντρα στην Μπάμπεργκ ο ΠΑΟ - iefimerida.gr

Πρεμιέρα για Πασκουάλ στην Euroleague – Κόντρα στην Μπάμπεργκ ο ΠΑΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχοντας προπονήσει τον Παναθηναϊκό μόλις για μια φορά, ο Τσάβι Πασκουάλ θα κάνει πρεμιέρα στον πράσινο πάγκο ξεκινώντας από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ (21:00, ΕΡΤ1) για την 3η αγωνιστική της Euroleague.

Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού ρίχνεται στη μάχη επί γερμανικού εδάφους. Ο Πασκουάλ μπορεί να μην έχει προλάβει να αλλάξει τίποτα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο με την εμπειρία του καλείται να διαχειριστεί τις δυσκολίες μιας σημαντικής αναμέτρησης.

Η παράδοση μπορεί να είναι υπέρ του Παναθηναϊκού με πέντε νίκες σε σύνολο έξι αναμετρήσεων ωστόσο η φετινή παρέα του Νίκου Ζήση, ο οποίος ηγείται της γραμμής των γκαρντ, είναι πολύ πιο δυνατή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ενώ από τον Παναθηναϊκό απουσιάζει μονάχα ο Τζέιμς.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ (Ισπανία), Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) και Σίνισα Χέρτσεγκ (Κροατία).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσάβι Πασκουάλ Παναθηναϊκός Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ