Ο Σάκης Ρουβάς σε σχολείο στη Μόσχα -Selfie και τραγούδια με μαθητές [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Σάκης Ρουβάς σε σχολείο στη Μόσχα -Selfie και τραγούδια με μαθητές [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Σάκης Ρουβάς επισκέφθηκε ένα ρωσικό σχολείο στη Μόσχα που προάγει την ελληνική γλώσσα, την ελληνική παιδεία και τον ελληνικό πολιτισμό.

Ως τιμώμενος προσκεκλημένος, ο Ελληνας καλλιτέχνης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με Ρώσους μαθητές, που τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό θέλοντας να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν ένα αυτόγραφο. Φυσικά, ο Σάκης Ρουβάς δεν τους χάλασε χατίρι.

Ο Σάκης Ρουβάς σε σχολείο στη Μόσχα -Selfie και τραγούδια με μαθητές [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο Ελληνας σταρ τούς μίλησε για την Ελλάδα, τις ελληνικές αξίες και την ελληνική παιδεία, έπαιξαν αρμόνιο και τραγούδησαν όλοι μαζί ελληνικά τραγούδια, ενώ έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία μαζί του οι Ρώσοι μαθητές και δάσκαλοι.

Ο Σάκης Ρουβάς σε σχολείο στη Μόσχα -Selfie και τραγούδια με μαθητές [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, την ώρα που ο Σάκης Ρουβάς μπήκε στην αίθουσα διδασκαλίας, οι μαθητές σηκώθηκαν και τον χειροκρότησαν, ενώ από την πλευρά του ο Ελληνας καλλιτέχνης τους πλησίασε και τους χαιρέτησε έναν έναν.

Καλημέραααααα σε όλους από τη Μόσχα και τις μαθήτριες και τους μαθητές ενός Ρώσικου σχολείου που διδάσκει την Ελληνική Γλώσσα και Παιδεία #Greek #Russian #Friendship #ProudToBeGreek

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις Οκτ 25, 2016, 5:21πμ PDT

«Καλημέρα σε όλους από τη Μόσχα και τις μαθήτριες και τους μαθητές ενός ρωσικού σχολείου που διδάσκει την Ελληνική Γλώσσα και Παιδεία», έγραψε στο Instagram ο Σάκης Ρουβάς, συμπληρώνοντας ότι είναι περήφανος που είναι Ελληνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάκης Ρουβάς Μόσχα μαθητές σχολείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ