Αντρικό ντύσιμο: 5 τιπς για να αγοράσεις το σωστό παλτό [λίστα] - iefimerida.gr

Αντρικό ντύσιμο: 5 τιπς για να αγοράσεις το σωστό παλτό [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η θερμοκρασία αρχίσει να πέφτει και πλέον ο χειμώνας μπαίνει σιγά-σιγά στις πιο «δυνατές» ημέρες του. Έφτασε η ώρα δηλαδή για να αγοράσεις ένα καλό παλτό, αυτό που θα σε βολέψει έως η χώρα να ξαναμπει στους ρυθμούς της άνοιξης.

Μπορεί να ακούγεται εύκολο και απλό όμως δεν είναι. Το παλτό είναι ένα διαχρονικό κομμάτι, το οποίο θα υπάρχει στην ντουλάπα κάθε άντρα για πολλά χρόνια. Οπότε δεν είναι μια αγορά που μπορεί να γίνει μέσα στο 5λεπτο.

Αν μάλιστα το επιτάσσει η επαγγελματική καθημερινότητα, τότε το παλτό θα πρέπει να είναι ακόμη πιο προσεγμένο. Ακολούθησε τα πέντε βήματα παρακάτω και δεν θα κάνεις λάθος.

Σκέψου ότι το αγοράζεις για χρόνια
Παλτό δεν θα αγοράζεις κάθε σεζόν που έρχεται. Είναι ένα διαχρονικό κομμάτι, που θα μείνει στην ντουλάπα σου για αρκετό καιρό. Μην το τσιγκουνευτείς. Επένδυσε σε ένα καλό κομμάτι και απέφυγε τα συνθετικά. Διάλεξε ένα κλασσικό στιλ ώστε να μην πρέπει να ακολουθείς τα trends της μόδας διαρκώς.

Πρόσεξε το μέγεθος
Εδώ παίζει ρόλο το στυλ ντυσίματος που ακολουθείς. Αν το παλτό θα το φοράς πάνω από κοστούμι, τότε πρέπει να πάρεις ένα νούμερο μεγαλύτερο. Πρόσεξε τα μανίκια, ισχύει ότι και στο σακάκι. Ποτέ πιο κάτω από το ξεκίνημα του αντίχειρα.

Η ποιότητα
Αν πιστεύεις ότι με αυτό θα ξεχειμωνιάσεις καλά θα κάνεις να προσέξεις την ποιότητά του. Το κασμίρ ή ένα καλό μάλλινο θα σε προστατέψει από το κρύο και θα προσφέρει κομψότητα. Επίσης μπορείς να ψάξεις και για ένα ξεχωριστό τζάκετ, το οποίο θα βγαίνει εύκολα με φερμουάρ.

Πρόσεξε ζώνες και κουμπιά
Αφού είναι κάτι που θα το φοράς σχεδόν για 5 μήνες, πρέπει πάνω απ' όλα να είναι άνετο. Τσέκαρε τόσο τις εσωτερικές όσο και τις εξωτερικές τσέπες να δεις αν σε βολεύουν. Ζήτα από το κατάστημα έξτρα κουμπιά σε περίπτωση που το παλτό που αγόρασες δεν έχει ραμμένα στο εσωτερικό του.

Μην αργείς
Αν περιμένεις να πιάσουν τα κρύα του Ιανουαρίου για να βγεις στην αγορά για παλτό, έχασες. Το τέλος Νοεμβρίου αποτελεί συνήθως και την εποχή που οι κρεμάστρες αδειάζουν. Πολλές φορές, θα καταλάβεις ότι πιο εύκολα αγοράζεις μαγιό παρά ένα καλό παλτό.




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παλτό χειμώνας αγορά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ