Θερμή χειραψία Αδωνι-Κουμουτσάκου μετά την αντιπαράθεση -Συναντήθηκαν στα παρασκήνια εκπομπής [εικόνα] - iefimerida.gr

Θερμή χειραψία Αδωνι-Κουμουτσάκου μετά την αντιπαράθεση -Συναντήθηκαν στα παρασκήνια εκπομπής [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο παρελθόν ανήκει η διαφωνία που υπήρξε ανάμεσα σε Άδωνι Γεωργιάδη και Γιώργο Κουμουτσάκο με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου για αριστερούς και κομμουνιστές.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στα παρασκήνια του καναλιού Action 24, όπου ήταν καλεσμένοι σε διαφορετικές εκπομπές και είχαν θερμή χειραψία.

Θερμή χειραψία Αδωνι-Κουμουτσάκου μετά την αντιπαράθεση -Συναντήθηκαν στα παρασκήνια εκπομπής [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε απευθύνει έκκληση στους followers του στο Τwitter, να μην κάνουν σχόλια κατά του Γιώργου Κουμουτσάκου,

«Παρακαλώ πολύ τους όποιους διαδικτυακούς μου φίλους, δεν θελω να διαβάζω σχόλια κατά του φίλου μου Γιώργου Κουμουτσάκου, αντίπαλος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης, είχε πει σε ομιλία του στο νησί της Χίου, μεταξύ άλλων: «Πάντα έλεγα ότι οι αριστεροί δεν είναι δημοκράτες και με έλεγαν υπερβολικό.

«Ήταν μια λάθος δήλωση», είχε σχολιάσει από την πλευρά του ο κ. Κουμουτσάκος, με το θέμα ωστόσο να θεωρείται ήδη λήξαν.

Δείτε τι πραγματικά είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης για τους κομμουνιστές, σε ομιλία του στη Χίο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ