Η Alex Pak κατέθεσε αίτηση υπαγωγής της στο άρθρο 99 - iefimerida.gr

Η Alex Pak κατέθεσε αίτηση υπαγωγής της στο άρθρο 99

Alex Pac
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα, υπέβαλε η εταιρεία Alex Pak. Oπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση της εταιρείας την τελευταία δεκαετία έχουν πραγματοποιηθεί αλλεπάλληλες αυξήσεις κεφαλαίου συνολικού ύψους 11 εκατ. ευρώ.

Η διοίκηση αποδίδει τις δυσμενείς εξελίξεις για την εταιρεία αφενός στην κρίση και αφετέρου στις απαράδεκτες πράξεις μικρής μερίδας προμηθευτών, οι οποίοι προείσπραξαν και προσφράγισαν μεταχρονολογημένες επιταγές της εταιρείας πριν από τη λήξη τους.

Η αίτηση για την υπαγωγή στο άρθρο 99 είναι, κατά τη διοίκηση, χωρίς σκοπιμότητα και αποτελεί μία αναγκαστική κίνηση άμυνας και ανασύνταξης δυνάμεων για να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συνεχίσει η επιχειρηματική πορεία των περίπου σαράντα ετών της εταιρείας.

Την ίδια στιγμή, η ΓΣΕΕ αλλά και τα Εμποροϋπαλληλικά Κέντρα ανά την Ελλάδα έχουν στραφεί κατά της εταιρείας λόγω του μέτρου για την εκ περιτροπής εργασία που έχει εφαρμόσει η διοίκηση της ALEX PAK.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ