H νέα, οικονομική συλλογή της Βικτόρια Μπέκαμ με ρούχα από 5 ευρώ - iefimerida.gr

H νέα, οικονομική συλλογή της Βικτόρια Μπέκαμ με ρούχα από 5 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Με χαρά σας ανακοινώνω την νέα limited edition συνεργασία μου με το «Τarget». Eρχεται τον Απρίλιο» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από λίγες ημέρες.

H Bικτόρια Μπέκαμ που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας με ένθερμους υποστηρικτές ετοιμάζει με ενθουσιασμό το επόμενο επιχειρηματικό της βήμα.

Μετά την συνεργασία της με την Estee Lauder, με την οποία δημιούργησε μια τρομερά ενδιαφέρουσα συλλογή μακιγιάζ που θα είναι διαθέσιμη από το τέλος Οκτωβρίου (θα περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα από σκιές ματιών σε ενδιαφέρουσες αποχρώσεις, μάσκαρα, bronzer πούδρα, κραγιόν, μολύβια για τα χείλη), έρχεται η συνεργασία της με το brand Target για τη δημιουργία μιας οικονομικής συλλογής για την ερχόμενη Aνοιξη που θα περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ για γυναίκες κάθε ηλικίας (από extra small μέχρι extra large).

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βικτόρια Μπέκαμ μόδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ