Επίθεση από κουκουλοφόρους δέχτηκε ο διαιτητής Καλόπουλος [βίντεο] - iefimerida.gr

Επίθεση από κουκουλοφόρους δέχτηκε ο διαιτητής Καλόπουλος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση δέχτηκε ο διαιτητής Δημήτρης Καλόπουλος λίγο πριν την λήξη του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στους Πόντιους Κατερίνης και Ξάνθης. Συγκεκριμένα, στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης, 30 με 40 κουκουλοφόροι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στον Καλόπουλο.

Ο αγώνας, όπως ήταν φυσικό, διακόπηκε για λίγα λεπτά, όμως συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά με την φυγή των κουκουλοφόρων. Ο ρέφερι αναφέρει στο φύλλο αγώνα πως οι κουκουλοφόροι κινήθηκαν εναντίον του με σκοπό να τον χτυπήσουν, όμως δεν το κατάφεραν χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Αστυνομίας, ενώ σημειώνει πως οι άγνωστοι δεν ήταν οπαδοί ούτε των γηπεδούχων, ούτε των φιλοξενούμενων.

Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας που διεύθυνε ο Δημήτρης Καλόπουλος μετά την επιστροφή του στον πίνακα της διαιτησίας, εξαιτίας της εμπλοκής του στην υπόθεση με τους στημένους αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ