Κωσταλέξι στη Βραζιλία: Κρατούσαν αιχμάλωτο το παιδί τους επί 20 χρόνια - iefimerida.gr

Κωσταλέξι στη Βραζιλία: Κρατούσαν αιχμάλωτο το παιδί τους επί 20 χρόνια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: noticiandopb
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αστυνομικοί της υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών, που έκαναν έφοδο σε φτωχογειτονιά της πόλης Γκουαρούλος στη νοτιοανατολική Βραζιλία, δεν πίστευαν τα μάτια τους με το θέαμα που αντίκρισαν όταν μπήκαν σε μια παράγκα: ένας σκελετωμένος άνδρας, με γενειάδα που έφτανε μέχρι τη μέση του, κείτονταν ξαπλωμένος σ' ένα στρώμα γεμάτο ακαθαρσίες.

Ο 36χρονος Αρμάντο Μπεζέρα δε Αντράντε, που εντοπίστηκε κατά τύχη, ήταν υποσιτισμένος. Αδυνατούσε να μιλήσει και να σταθεί όρθιος. Περίοικοι ανέφεραν ότι η μητριά του τον έδερνε συνέχεια, προτού χαθούν εντελώς ξαφνικά τα ίχνη του όταν ήταν 16 ετών.

Κωσταλέξι στη Βραζιλία: Κρατούσαν αιχμάλωτο το παιδί τους επί 20 χρόνια | iefimerida.gr 0

Στις φωτογραφίες απ' το δωμάτιο, όπου εντοπίστηκε ο άνδρας, διακρίνεται μόνον έναν κρεβάτι και μια βρώμικη τουαλέτα. Σύμφωνα με πληροφορίες στους τοίχους υπήρχαν αλυσίδες, ενώ γείτονες είπαν στην αστυνομία ότι η ίδια του η οικογένεια κρατούσε αιχμάλωτο τον Αντράντε για πάνω από 20 χρόνια.

Αξιωματούχοι ανέφεραν ότι το θύμα έδειχνε να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής.

Κατά την έφοδο των αστυνομικών στην παράγκα δεν υπήρχε κανείς άλλος. Γείτονες ανέφεραν ότι ζούσαν εκεί και ο πατέρας του άνδρα, η μητριά του κι ο γιος της. Ο πατέρας του θύματος πήγε αργότερα στο αστυνομικό τμήμα και υποστήριξε ότι ο γιος του είχε φύγει απ' το σπίτι όταν ήταν έφηβος. Κι ότι επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα, παρακαλώντας την οικογένεια να τον κρατήσουν στο δωμάτιο, επειδή ήταν ναρκομανής.

Η αστυνομία δεν συνέλαβε τον πατέρα, αλλά του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράνομη κατακράτηση, όσο συνεχίζεται η έρευνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κωσταλέξι βραζιλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ