Γιατί οι Ιταλοί δεν σπάνε ποτέ τα μακαρόνια πριν τα βράσουν - iefimerida.gr

Γιατί οι Ιταλοί δεν σπάνε ποτέ τα μακαρόνια πριν τα βράσουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών να καθιερώθηκε το 1998, με σκοπό να κάνει γνωστή στο κοινό τη θρεπτική και γευστική αξία των ζυμαρικών, αλλά σίγουρα οι Ιταλοί δεν τη χρειάζονταν ποτέ, αφού η pasta κυλάει στο αίμα τους!

Τα μακαρόνια για τους Ιταλούς δεν είναι απλά ένα είδος τροφής, αλλά αληθινό πάθος, που συμβολίζει την familia, την παράδοση, το έθνος, την κουλτούρα. Είναι τρόπος ζωής.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζυμαρικά μακαρόνια πάστα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ