Συνεδριάζει η Επιτροπή Ανταγωνισμού για το άνοιγμα της αγοράς φυσικού αερίου - iefimerida.gr

Συνεδριάζει η Επιτροπή Ανταγωνισμού για το άνοιγμα της αγοράς φυσικού αερίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 12 Δεκεμβρίου θα συνεδριάσει η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού, προκειμένου να εξετάσει την πρόοδο της ΔΕΠΑ στο «άνοιγμα» της αγοράς φυσικού αερίου.

Η συγκεκριμένη δέσμευση απορρέει από προγενέστερη απόφαση της Επιτροπής, το 2012. Από την ανάληψη των δεσμεύσεων το 2012, ο τρόπος λειτουργίας των ηλεκτρονικών δημοπρασιών αποτέλεσε αντικείμενο συνεχούς επανεξέτασης από μέρους της Επιτροπής, με την αποστολή σειράς ερωτηματολογίων σε επιχειρήσεις του κλάδου και τη ΔΕΠΑ.

Στο πλαίσιο αυτό, εκδόθηκαν οι αποφάσεις 589/2014, 596/2014 και 618/2015, και τελευταία η 631/2016, με τις οποίες τροποποιήθηκαν ορισμένοι παράμετροι των δεσμεύσεων που είχαν αναληφθεί με την αρχική απόφαση.

Στην επικείμενη συνεδρίαση, η Επιτροπή καλείται να κρίνει αν έχουν τηρηθεί στο σύνολό τους οι επιμέρους όροι των δεσμεύσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επιτροπή ανταγωνισμού Φυσικό Αέριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ