Αυτή είναι η πραγματική αιτία του διαζυγίου της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η πραγματική αιτία του διαζυγίου της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απιστία του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο ήταν, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, η αιτία του διαζυγίου του με την Αθηνά Ωνάση.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι ιστοσελίδες που δημοσίευσαν φωτογραφίες των γυναικών που φέρονταν να είναι οι «πέτρες του σκανδάλου».

Ωστόσο, δημοσίευμα του Guardian έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να αποκαλύπτει την πραγματική αιτία του διαζυγίου της «χρυσής κληρονόμου».

Η αιτία, λοιπόν, ήταν οικονομικοί λόγοι, με τον Ντόντα να θέλει να μπει συνιδιοκτήτης στις επιχειρήσεις της Αθηνάς Ωνάση, κάτι που η ίδια αρνιόταν.

Ο Αλβάρο, αν και έχει υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο που προβλέπει πως δικαιούται 1 εκατ. δολάρια για κάθε έτος γάμου, άρα δικαιούται 11 εκατ., διεκδικεί το ποσό των 400 εκατ. δολαρίων, τη μισή περιουσία της κληρονόμου.

Αυτή είναι η πραγματική αιτία του διαζυγίου της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ