Σε αγώνα μπάσκετ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος - Φωτογραφήθηκε με τους παίκτες [εικόνες] - iefimerida.gr

Σε αγώνα μπάσκετ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος - Φωτογραφήθηκε με τους παίκτες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αγάπη του για τον αθλητισμό έδειξε για μια ακόμη φορά ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δίνοντας το «παρών» σε ερασιτεχνικό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στην ομάδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με την αντίστοιχα ομάδα της εταιρείας CocaCola – 3E.

Στο κλειστό του Παπάγου βρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προκειμένου να παρακολουθήσει αγώνα του εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ Αθηνών, ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης».

Ο Μακαριώτατος κατέβηκε στο παρκέ και φωτογραφήθηκε με τους παίκτες των δύο ομάδων ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης, συνομίλησε με τους καλαθοσφαιριστές, κάνοντας μάλιστα τα δικά του εύστοχα σχόλια για την αναμέτρηση.

Σε αγώνα μπάσκετ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος - Φωτογραφήθηκε με τους παίκτες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Ιερώνυμος συνεχάρη μάλιστα τα μέλη της ομάδας καλαθοσφαίρισης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για το το ζήλο τους στην εκτέλεση των καθηκόντων τους και την αγάπη τους προς τον αθλητισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ