Εγκατέλειψε τη δημοσιογραφία για να γίνει πορνοστάρ -Πώς το εξηγεί [εικόνες] - iefimerida.gr

Εγκατέλειψε τη δημοσιογραφία για να γίνει πορνοστάρ -Πώς το εξηγεί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πάνω από δύο δεκαετίες, ο Jim Walker κάλυπτε την επικαιρότητα, όπως κάνει κάθε δημοσιογράφος ειδήσεων, σε πολλές αμερικανικές πόλεις, για μεγάλα κανάλια.


Αλλά το περασμένο καλοκαίρι, ο κ. Walker άφησε πίσω του την καριέρα του δημοσιογράφου για ένα άλλο επάγγελμα που έχει κι αυτό σχέση με κάμερες: ο Jim Walker έγινε ο Dallas Steele, ηθοποιός σε ταινίες πορνό για ομοφυλόφιλους.
Ο πρώην δημοσιογράφος, με καταγωγή από την Καλιφόρνια, δεν περνούσε πια καλά στη δουλειά του γιατί είχε πολύ στρες και κυνήγι για αποκλειστικότητες.

Εγκατέλειψε τη δημοσιογραφία για να γίνει πορνοστάρ -Πώς το εξηγεί [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Συμβουλεύτηκε, λοιπόν, ένα ειδικό γραφείο στη Φλόριντα για να τον βοηθήσει να αλλάξει προσανατολισμό. Καταπονημένος από τη σκληρή δουλειά του ρεπόρτερ, έκανε αρκετά χρόνια ώσπου να αποφασίσει τι θέλει να κάνει στην υπόλοιπη ζωή του.
«Πέρασαν 4 χρόνια ανάμεσα στη στιγμή που άρχισα να σκέφτομαι το μέλλον μου και στη στιγμή που ένας φίλος μου πρότεινε να κάνω ταινίες», δήλωσε ο Dallas Steele, στην εφημερίδα «New York Post».
Ο πρώην ρεπόρτερ και νυν πορνοστάρ δήλωσε, ωστόσο, ότι δεν σκοπεύει να κάνει πάντα αυτό το επάγγελμα. «Δεν πρόκειται για καριέρα, κανείς δεν πιστεύει ότι αυτό είναι καριέρα. Είναι μια διαφυγή για μερικά χρόνια και μετά θα επικεντρωθώ στην τρίτη πράξη της ζωής μου», πρόσθεσε ο πρώην δημοσιογράφος.

Εγκατέλειψε τη δημοσιογραφία για να γίνει πορνοστάρ -Πώς το εξηγεί [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Ο Jim Walker δεν έχει καμία διάθεση να επιστρέψει στα παραδοσιακά ΜΜΕ, αλλά σκέφτεται ότι ίσως θα μπορούσε να εργαστεί σε μίντια φιλικά στους ομοφυλόφιλους.
«Η ιστορία μου δεν είναι το πορνό. Η ιστορία μου λέει ότι πρέπει οπωσδήποτε να βγαίνουμε από ένα περιβάλλον που είναι τοξικό. Είτε για μεγάλο είτε για μικρό διάστημα θα πρέπει να είστε ευτυχισμένοι πηγαίνοντας το πρωί στη δουλειά. Η δουλειά δεν πρέπει να σας δίνει επιθυμία να αυτοκτονήσετε», ανέφερε ο πορνοστάρ.
Η ιστορία του Jim Walker πήρε διαστάσεις στις ΗΠΑ γιατί ήταν γνωστός από την δημοσιογραφική του παρουσία σε μεγάλα κανάλια, όπως CBS, FOX και NBC πριν αφιερωθεί στο πορνό.

Εγκατέλειψε τη δημοσιογραφία για να γίνει πορνοστάρ -Πώς το εξηγεί [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δημοσιογράφος πορνοστάρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ