Επίθεση Σαββίδη - «Θέλω να βασανίζεται το αθηναϊκό ποδόσφαιρο» - iefimerida.gr

Επίθεση Σαββίδη - «Θέλω να βασανίζεται το αθηναϊκό ποδόσφαιρο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη Μόσχα όπου βρέθηκε για εκδήλωση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας ο Ιβάν Σαββίδης εξαπέλυσε επίθεση για όσα συνέβησαν στο πρόσφατο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως ο Δικέφαλος του βορρά θα είναι η μοναδική σωστή ομάδα στην Ελλάδα.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ήταν ενημερωμένος φυσικά για τα παράπονα της ομάδας του στο «Γ.Καραϊσκάκης» και σχολίασε και αυτός με τη σειρά του, όσα συνέβησαν στο Φάληρο.

«Δεν έχω λόγια να χαρακτηρίσω αυτό που συνέβη στον αγώνα. Τι ήταν αυτό; Εγώ αν φοβάμαι κάτι είναι μόνον ο Χριστός και ο εαυτός μου. Ενώ αυτοί προκαλούν. Ολα αυτά θα τελειώσουν πολύ άσχημα. Γι'αυτό εγώ λέω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι η μοναδική σωστή ομάδα στην Ελλάδα» τόνισε αρχικά και στη συνέχεια φάνηκε ακόμη πιο σκληρός στις δηλώσεις του «Και 90 χρόνια από τώρα, όσα τα χρόνια που ο ΠΑΟΚ παιδεύτηκε και βασανίστηκε μέχρι σήμερα, θέλω να βασανίζεται το αθηναϊκό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ