Βίτσας: Οχι μηχανισμοί εντός ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Βίτσας: Οχι μηχανισμοί εντός ΣΥΡΙΖΑ

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών παραχώρησε συνέντευξη ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας, Δημήτρης Βίτσας.

Ο κ. Βίτσας στη συνέντευξη κλήθηκε εκτός των άλλων να σχολιάσει και το ενδεχόμενο μη υπουργοποίησης του Πάνου Σκουρλέτη αλλά και τις αναταράξεις που έχουν δημιουργηθεί στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ζήτημα της αξιολόγησης λέγοντας ότι η ελληνική πλευρά έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της και περιμένει το ίδιο να γίνει και με την άλλη πλευρά.

«Ζητήματα που έκλεισαν με την πρώτη αξιολόγηση -όπως το ζήτημα του αφορολόγητου- δεν τα συζητάμε ξανά με τους δανειστές. Τέρμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Βίτσας.«Τα προβλήματα που έχει η κάθε χώρα ξεχωριστά, δεν μπορούν να αναστέλλουν τα υπογεγραμμένα», έσπευσε να συμπληρώσει.

Οσον αφορά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών έσπευσε να κλείσει το θέμα λέγοντας ότι στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή οι εκλογές δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν.
Τέλος, ο υπουργός αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο αποπομπής του Πάνου Σκουρλέτη από το κυβερνητικό σχήμα σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Στο ΣΥΡΙΖΑ συνέβη κάτι που δεν έχει συμβεί στα αρκετά χρόνια που είμαι σε αυτό. Η πολιτική απόφαση του Συνεδρίου ψηφίστηκε σχεδόν ομόφωνα. Άρα υπάρχει ενιαία λογική σε ότι αφορά το τι κάνουμε, δεν πρέπει να πάμε σε λογικές ώστε να υπάρχουν μηχανισμοί εντός του κόμματος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνέντευξη Βίτσας Σκουρλέτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ