Μέχρι 7/11 οι αιτήσεις για τον νέο Βιοκλιματικό Βρεφονηπιακό Σταθμό του δήμου Αθηναίων - iefimerida.gr

Μέχρι 7/11 οι αιτήσεις για τον νέο Βιοκλιματικό Βρεφονηπιακό Σταθμό του δήμου Αθηναίων

Φωτογραφία: pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας πρότυπος Βρεφονηπιακός Σταθμός που δημιούργησε ο δήμος Αθηναίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα πρώτα παιδιά.

Ο Βιοκλιματικός σταθμός που δημιουργήθηκε μέσω ΕΣΠΑ θα έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει πάνω από 70 παιδιά. Βρίσκεται στον Κεραμεικό και μπορεί να φιλοξενήσει 24 βρέφη και 48 νήπια.

Οι γονείς που έχουν καταθέσει αίτηση και είναι επιλαχόντες σε παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών του δήμου Αθηναίων θα μπορούν να επικοινωνούν ως και την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου με το Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων και Παρακολούθησης Εγγραφών (Ρόδου 181 και Σερήνου, Σεπόλια, τηλ. 2105150761), προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα εγγραφής τους στο νέο παιδικό σταθμό που δημιουργήθηκε. Μάλιστα, η επιλογή θα γίνει βάσει της υπάρχουσας μοριοδότησης.

Να σημειώσουμε, τέλος, πως κατά τις ίδιες ημερομηνίες, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά αιτήσεις (εκπρόθεσμες αιτήσεις σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του Δ.Β.Α.) και όσοι γονείς δεν έχουν υποβάλλει προηγούμενη αίτηση για τους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ